Suomeksi

Maryni

New Member
Country flag
Kiva kun nyt sait kirjoitetrua @Maryni ! Äläkä ole pahoillasi, tämä viheliäinen vaiva on vienyt itsenikin suorastaan masennuksen partaalle pahimmillaan. Kovasti tsemppiä!
Kysyit kuinka pian on päässyt leikkaukseen? Itselläni on ollut onni matkassa että on ollut hyvä vakuutus ja osaavat lääkärit käytössä. N.1kk diagsoonista olen päässyt leikkaukseen ja viimeisimpään eli kolmanteen leikkaukseen sain ajan alle 3viikon.
Hyvää kesänaikaa kaikille, toivottavasti pääsette kaikko pyllyvaivaiset nauttimaan kesästä, edes jotenkin :)
@JuhaS Kiitos, kyllä tämä on vienyt omat voimavarat nolliin. Tänään lääkäri soitti magneettikuvien ja kolonoskopian tuloksista. Kolonoskopiassa ei tulehdusta minkä jo tiesinkin ja magneettikuvista selvisi että pinnallinen fisteli mikä jo näkyi ultratessa aiemmin. Haavan ympäristön kova alue on paiseen avauksesta jäänyttä vanhaa arpikudosta, mitä lääkärit ja hoitajat on aiemmin ihmetelleet kun se tuntuu melkein kun ihon alla menisi pitkä kova suoni ja se myös kipeytyy aika ajoin.

Kysyin onko leikkauksessa mitään riskejä niin lääkäri varoitteli, että leikkauksen jälkeen voisi jäädä ulosteen ja ilman karkailua, jos arpi jää kuopalle tai en nyt ihan täysin muista oikeaa sanamuotoa oliko se kuopalle. Ei kyllä kuulosta mukavilta lisä vaivoilta

Nopeasti olet päässyt leikkaukseen. Ikävä kyllä minun täytyy odottaa syksyyn asti että pääsen leikattavaksi, ei kyllä mieltä kohenna odotella tälläisen kipeytyvän alueen kanssa.
 
Top